Hej och välkommen!


Som skådespelare har jag arbetat inom film och teater, och som dramapedagog har jag arbetat dels inom olika studieförbund, Kulturskolan med teatergrupper i olika åldrar samt som egen företagare bland annat med kurser i kroppsspråk, improvisation och scenframställning för personalgrupper på Lunds unversitet.


Ett nytt kapitel. Har sänts på svt ett flertal gånger bland annat på julafton och nyårsdagen 2010/2011.

Ett nytt kapitel är berättelsen om Lena (Monica Lindroth) och Christer, två arbetskamrater på postsorteringen i en småstad. Christer bestämmer sig en dag för att bli deckarförfattare, och sätter igång med projektet enligt konstens alla regler. Han störs dock i tid och otid av Lena som alltid tycks ha en eller annan anledning att titta förbi hans lilla stuga. En film om att hitta kärleken, och om de de små stunder i vardagen som ofta kan vara de viktigaste vi har i livet. Regi och manus: Anna Östh. I rollerna: László Hágó, Monica Lindroth, Tomas Lindroth m.fl. 

Long Way Home. En humorserie med musikaliska inslag som handlar om countrystjärnan Molly som flyr hemlandet USA och börjar jobba på City Gross. I rollerna finns bland annat conutryartisten Elizabeth Cook och Seinfeld-stjärnan Jason Alexander. Jag har rollen som butikschefen Mia och medverkar i tolv av sjutton avsnitt, producerade av Anagram. 2014.


Trailer: Long Way Home
Trailer: Long Way Home

Wallander, Fotografen - Wallander, Kuriren - Wallander, Försvunnen. Jag har även arbetat som inspelningsassistent under elva Wallanderfilmer.

Svinalängorna.

Mordgåtor med Ystad Stadsteater.

STR - Sveriges Trafikskolors Riksförbund. Åtta filmer med säkerhetskontroll av bilen, 2014.

Motor, vätskor och varingssystem. Däck och fälg. Bromsar och styrning. Ljud och ljus.

REKLAM Lunds Energi. Monica och Tomas Lindroth, 2009.

KORTFILM Branding en komedi om kommunslogans, 2014.

INFORMATIONSFILM Tetra Pak, 2010.

REKLAMFILM Cheapy Lågprisbygg. 2011.

REKLAMFOTO Johnér bildbyrå tema vänner Malmö, 2008.

Copyright © All rights reserved